BARVA ZA OBRAZ  18ml-sončno rumena

BARVA ZA OBRAZ 18ml-sončno rumena

Koži prijazne barve za telo in obraz izjemno živih tonov, izdelane na vodni bazi ter tako zelo enostavne za uporabo.
OEM:
766416182227
Cena z DDV:
5,20 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Barve za poslikavo Snazaroo

Barve Snazaroo za poslikavo obraza in celotnega telesa so ene izmed najboljših barv na svetovnem trgu. Koži prijazne barve so namenjene za profesionalne poslikave, za gledališča, za poslikave navijačev in pustne poslikave. Barve so izdelane na vodni osnovi in se ponašajo z izjemno široko barvno lestvico živih, intenzivnih in zelo dobro pigmentiranih in pokrivnih tonih.

Postopek dela z barvami je zelo enostaven in podoben slikanju z vodenimi barvami. Barvo nanašate na kožo s pomočjo čopiča ali gobice, katere pomočite najprej v vodo in nato v barvo. Gobice so primerne za barvanje večjih površin, čopiči pa so predvsem priročni za risanje vzorcev in detajlov. Barve niso mastne, na koži pa so zelo obstojne. Pred nanosom barve vam priporočamo, da kožo namažete s kremo. Barve s kože odstranite s toplo vodo in milom.

Barve so izdelane zelo natančno in so tudi dermatološko testirane. Niso toksične in so hipoalergene, ter kot take primerne tudi za občutljivejšo kožo. Prav tako so tudi brez vonja. Pred prvo uporabo svetujemo testiranje, zaradi morebitnih reakcij ali alergij.

Posamezno pakiranje vsebuje 18ml trde barve, katera zadostuje za poslikavo več kot 20 obrazov

Sorodni izdelki