BARVA ZA STEKLO GLASS 013

BARVA ZA STEKLO GLASS 013

Marabu Glas, 15 ml, oranžen
OEM:
4007751471482
Cena z DDV:
1,85 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

 

Z obstojno prosojno barvo Marabu Glas lahko ustvarite čudovite dekoracije na kozarcih, steklenih krožnikih, skodelicah, vazah kot tudi na ogledalih, keramiki, porcelanu in akrilnih posodah. Dokončane dekoracije so obstojne pri pomivanju v pomivalnem stroju in odporne proti vremenskim vplivom. BREZ UTRJEVANJA V PEČICI! Preprosto pobarvajte in pustite, da se dekoracija posuši. Končano!
Obstojna, prosojna barva Marabu Glas je izdelana na vodni osnovi, je brez vonja in ne obledi. Na steklu se enakomerno razliva. Vsi barvni odtenki se med seboj izvrstno mešajo, po želji jih lahko tudi svetlite z dodajanjem brezbarvnega odtenka. Črna in bela barva sta prekrivni. 
Obstojno, prosojno barvo Marabu Glas lahko nanašate z mehkim čopičem (priporočamo Marabu Fino ali Universal) ali z gobico za šabloniranje. Na dotik je suha že po 30 minutah, odpornost pri pomivanju v pomivalnem stroju pa doseže po treh dneh. BREZ UTRJEVANJA V PEČICI! Priporočamo pomivanje dekorirane posode s programom za kozarce/skodelice pri temperaturi največ 40 °C.
Obstojno, prosojno barvo Marabu Glas lahko uporabljate za različne načine dekoriranja stekla, npr. za slikanje s konturami, tapkanje, prostoročno slikanje in poslikavo stekla s hrbtne strani (dekoracije so videti bolj izrazite, globoke)

Sorodni izdelki
BARVA ZA STEKLO GLASS 061
Cena z DDV:
1,85 €
FUN LINER MAGIC 25ml 672
Cena z DDV:
2,80 €